Villapaidan taimi
Kauhea vimma aloittaa jotakin uutta, tarttua uuteen lankakerään ja antaa flown viedä mukanaan. Kevät ja aurinko saavat suunnittelmat myllertämään mielessä, mutta samalla en vain osaa päättää, mistä aloittaisin. Onko tämä kenellekään muulle tuttua?

Yksi uusi suunnitelma lähti onneksi vauhdikkaasti liikkeelle, ja olen viimeiset kaksi päivää neulonut maanisesti ihanan sammaleista villapaitaa (kiitokset ihanalle Berenikelle paitaideasta). Voin jo kuvitella, miten häärään paita päällä keväisellä kasvimaalla: kuopsutan villiintynyttä minttupenkkiä ja nypin rikkaruohoja raparperipuskasta.


Kommentit

 1. Ihanan värinen lanka! Mua kanssa kutkuttelee aloitella jotain uutta, mut en oikein tiedä mitä. Neulon siis sukkia. Ei hullumpi vaihtoehto sekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat ei todellakaan ole hullumpi vaihtoehto! Mäkin olen innostunut sukista, oho. :D

   Poista
 2. Tuo väri on niin mun mieleeni. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! Tuo väri on kyllä munkin mieleen. :)

   Poista
 3. Oi ihana. Tiedän näkökulmia joiden mukaan lanka on parhaimmillaan kerällä, mutta minusta keskeneräisessä työssä on jotain erityisen ihanaa: se ei ehkä ole enää pelkkää potentiaalia, mutta siinä on flow ja ajatus mukana.

  (Meinasin muuten viime viikolla repiä pelihousut, että tämmönen blogi eikä kukaan ole sanonut, mutta onneksi oli vielä aika nuori niin että universumi saa anteeksi. Onnea uuteen!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Liina! Hyvä, että pelihousut kuitenkin säästyivät. Kuukauden vanha on vasta tämä minun blogini, joten et ole ehtinyt missata mitään. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit