Klubisukat
Malli: perussukka varresta kärkeen tiimalasi kantapäällä  Lanka: Regia 4-fädig tweed, vajaa 100g  Puikot: 2,5 mm


Kaikki lähti liikkeelle kevättalvella Instagramissa olleesta kuvasta, jossa Liina ja Senni kutimoivat gintonic-lasit pöydällä keikkuen. Innostuin kuvasta ja ideasta niin paljon, että kävin jättämässä hieman kateellisen kommentin, joka johti keskusteluun, että eihän sitä tiedä, jos vaikka joskus eksyisin tyttösten seuraan. 

Seuraavaksi Liinan ja Sennin ompeluseura tuli kyläilemään Kerään ja pääsimme höpöttelemään langoista ja gineistä kasvotusten. Vierailun lopuksi tuli puheeksi Helsinki-Tampere-matkan edullinen hinta ja tajusin, että eihän se oikeastaan ole temppu eikä mikään hypätä bussiin, ja tehdä päiväretki Helsinkiin. Lankakauppojenkiertelyoppaatkin oli jo tiedossa.

Muutaman viikon päästä istuinkin jo Helsinkiin menevässä bussissa. Lankaperjantaiksi ristitty toukokuinen päivä kului (ainakin liian nopeasti, jos minulta kysytään) paikallisia lankakauppoja hartaasti kiertäen, huippuhyvää ruokaa syöden sekä lopuksi giniä siemaillen (ja tietysti keskeneräinen neule pyöri mukana koko ajan).

Mutta takaisin kuvissa oleviin sukkiin. Päivän viimeinen lankakauppapiipahdus osui Fiinaneuleeseen, josta kahmaisimme vauhdilla harmaat tweedsukkalangat mukaamme ja sovimme, että neulomme niistä klubisukat. Hassua kyllä minä, villasukkien neulomista karttava, sain sukkani ensimmäisenä valmiiksi. Taisin olla tweedlangasta aika täpinöissäni. Juniperin innoittamana sukat pujahtavat jalkaan nurinkurin. 

Kiitokset vielä Liinalle ja Sennille mahtavasta päivästä, josta jäi hyvä fiilis pitkäksi aikaa! Jään odottelemaan lisää sukkakuvia sekä seuraavaa giniä ja kutimointia -iltaa...                                 

Kommentit

 1. Onpa kyllä kivat nämä sukat näin väärinpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä ovat siitä mainiot, että ei ole väliä kummin päin pukee. :) Aina näyttää hyvälle.

   Poista
 2. Tuli ihanat sukat! Mun pitää myös pikimmiten aloittaa.

  Ja kiitos vielä ihan hurjasti visiitistä! Oli ihan super - kyllä se päivä vaan turhan nopeasti ohi vilahti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jo täällä kärsimättömänä odottelen sukilleni kavereita, että ei mitään stressiä ja hoppua. ;)

   Joskus sellainen ajanpysäytin olis kauheen kiva ja kätevä: vois vain jäädä lillumaan mukaviin fiiliksiin vähän pitemmäksi aikaa. :)

   Poista
 3. Somat sukat. Tuo tweedsukkalanka näyttää kivalta, pitää ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan olla pahassa tweed- ja nurjakoukussa. :D Ja tuossa langassa on se hyvä puoli, että ei tarvitse kikkailla millään mallilla, kun se lanka on itsessään se juttu.

   Poista
 4. Onpas kyllä kivat sukat, etenkin väärinpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma näyttää ihan eriltä, kun on alkanut katsella sitä nurjalta puolelta. :) Ei ehkä ihan aina toimi, esim. kirjoneuleen kanssa, mutta melko usein kuitenkin. Juurikin pohdin, että josko tekeillä olevan villatakinkin kääntäisi nurinkurin. Voisi toimia.

   Poista
 5. En kestä, miten hyvät nämä on! Enkä kyllä kestä sitäkään, että sun sukat on jo valmiit ja omani odottaa vielä koskemattomina kerinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mullekin vähän outoa, koska en tosiaan ole mikään sukan neuloja. :) Pikkaisen sukilla olisi ikävä kavereita, ja mulla ikävä teitä. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit