Suomen Kädentaidot 2018


//Pääsylippu messuille saatu blogipostausta vastaan.


Kylläpä tämän postauksen valmiiksi saattaminen kesti! Ja syynä on alla oleva video, jonka leikkaaminen ei meinannut millään luonnistua meidän konevanhuksella. Nyt taas muistan, miksei näitä videoita ole tullut viime aikoina tehtyä: me tarvittaisiin uusi kone, joka ei ruksuttaisi jokaista kohtaa ikuisuuden (ja muutama ärräpää tähän perään).

Mutta video on nyt valmis ja haluaisin kiittää miestäni, joka jaksoi kaikesta huolimatta kärsivällisesti leikata videon kanssani ja erityiskiitos kaikille bloggaajakamuille, jotka esiintyvät videolla! :) Videon loppuosa on kuvattu lauantain bloggaajien ja lukijoiden tapaamisessa, jossa kaikki saivat esitellä parhaat messulöytönsä. Ihan kaikkia esittelyjä en voinut kuvata, koska pelkäsin kameran muistikortin loppuvan kesken, joten siksi tässä ovat mukana vain alkupään esittelyt. Videolla vilahtavat ainakin: Mehukekkerit, Missä Neuloimme Kerran, Hupsistarallaa, Punatukka ja kaksi karhua, Villa & Villa, Elinan Villapaitapeli, Heimolan Hetkiä sekä Lankarakkautta. <3

Videolla on vain ihan pieni pilkahdus messuista. Tässä vielä lisää tunnelmia perjantailta ja lauantailta kuvien muodossa.Popper ja Anu vilahtavat myös videon alussa. Olen tuntenut Anun vuodesta 2001, jolloin olin Popperissa työharjoittelussa. Anulla on oma tekniikka, jolla hän piirtää ja maalaa kuvia kankaalle, josta syntyy mm. verhoja, tyynynpäällisiä ja pyyhenipsuja. On ihan mahtavaa nähdä, että Popper porskuttaa yhä ja voi hyvin!
Kässäkerho Pom Pomin osastolla kävin ihastelemassa tietysti Suoma-lankoja! Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut yhtään vyyhtiä, koska minulla ei ollut valmiiksi mielessä langoille sopivaa projektia. Minulla oli tänä vuonna tavoitteena, että ostan vain sellaisia lankoja, joille minulla on jo ohje mielessä, ja sain kuin sainkin pidettyä itseni kurissa kaikista houkutuksista huolimatta. Suoma-lankoja voi onneksi tilata myös verkkokaupasta heti, kun mieleen tulee sopiva malli.Tanskalainen G-uld oli minulle tuttu Instagramista, mutta en ollut aiemmin päässyt hypistelemään lankoja livenä. Osasto oli todella kaunis ja langat mielettömän ihania! Täältäkään ei tarttunut mukaan muuta kuin kuvia upeasta osastosta.Rintalan Tilan osastolla kävin pyörähtämässä useampaankin otteeseen. Ostin sieltä 3-säikeistä Iivari-kainuunharmaslankaa, joista tulee joko villapaita tai -takki. Lauantaina kiertelin messuja ystäväni Maijan kanssa ja oli huippua istahtaa hetkeksi kuohuviinibaariin. :)Pinssit olivat selvästikin tämän vuoden uusi juttu, sillä niitä löytyi useammalta osastolta. Ylemmässä kuvassa on lankakauppa Ilon hienoja pinssejä ja alemmassa Taito-lehden yksi kolmesta pinssistä. Olin jo sitä mieltä, että minähän en pinssejä tarvitse, mutta sorruin kuitenkin tuohon Koska itse tehty on ihanin -versioon ihan vaan sen takia, että sen teksti kolahti.
Taito Etelä-Pohjanmaan osastoltä löytyi yhdistyksen uusi oma lankamerkki SeVilla, joka on kehrätty Suomenlampaan villasta. Harmi, että olin tässä vaiheessa jo tuhlannut koko messubudjettini, mutta tätäkin lankaihanuutta voi onneksi tilata verkkokaupasta. Lankojen lisäksi osastolla oli kivoja tekemispaketteja mm. huiviin, pipoon ja lapasiin.


Törmäsin perjantaina sattumalta Soileen sekä Outiin , joiden kanssa päädyin istumaan hetkeksi kuohuviinibaariin. Kiitos vielä juttuseurasta kaikille pöydässä istuneille daameille! :)Lopuksi vielä muuta kuin lankaa. Olen ihastellut Tuias keramiikkapajan Instagram-tiliä jo pitkän aikaa ja päätin hankkia keittiön pöydälle sopivan kynttiläkupin pajan osastolta. Valitsin samanlaisen kuin tuossa ylemmässä kuvassa keskellä, mutta mustana. Siinä on palanut kynttilä joka ilta messuista lähtien. Alemmassa kuvassa on kaunein kuusen latvatähti, jonka olen nähnyt! Se löytyi Valonan osastolta. Tähti on siitä mahtava, että sitä voi käyttää myös pöydällä koristeena ja sen saa purettua pieneen laatikkoon säilytykseen.Huh, tulipa tästä pitkä postaus. Ihan mahtavaa, jos olet jaksanut lukea näin pitkälle. :) Nähdään taas ensi vuoden messuilla! :)

Kommentit

  1. Kiitos itsellesi, oli kivat messut! Ja ensi vuonna sitten uudestaan. Nyt pitää eka neuloa kaikki langat mitä tuli ostettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä innolla odotan, mitä kaikkea ihanaa sieltä onkaan tulossa! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit