A Girl's Best FriendPuikot: 3,5mm


Moikat hämyisestä ja joulukuusen tuoksuisesta olohuoneesta! Vuosi 2018 on pian ohi ja odotan jo innolla seuraavan vuoden kujeita. Toivon, että olisin ensi vuonna vähän energisempi ja että minulla olisi puhtia päivittää blogia useammin. Toivon mieltä hykerryttäviä uusia suunnitelmia ja paljon iloisia ajatuksia. Minulle on tullut sellainen olo, että ensi vuonna tapahtuu jotain erityisen kivaa. :)

Olen valmistautunut uuteen vuoteen pehmeän roosalla takilla ja ihanista ihanimmalla huivilla: niiden kanssa ei voi tulla muuta kuin hyvä mieli ja hyvä vuosi. :D Ostin Kässäkerho Pom Pomin Donegal Tweed -langat reilu vuosi sitten käsityömessuilta, eikä minulla silloin ollut ajatusta, mitä langoista neuloisin. Langat olivat vaan niin suloisia, etten voinut vastustaa niitä! Ja koska langat olivat niin upeita, niistä täytyi neuloa jotain erityistä. Ja voin nyt jälkikäteen todeta, että ei olisi voinut paremmin malli ja lanka sopia yhteen. Huivista tuli todellakin tämän tytön paras ystävä! <3

Kommentit

  1. Hykerryttävän kivaa olisi huippua saada! Huomaan, että sulla on huiviin just sopiva takkikin; ihana karkki! Jäädään jännityksellä odottamaan ensi vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kyllä ollut huivin ohella päivien piristys. Jotain muuta kuin mustaa tai harmaata vaihteeksi. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit