The Hipster Hat
Lanka: Isager Highland Silk kaksinkertaisena, väri Bottle Green, 60 g  
Puikot: 3,5 mm


Pöyhin ja pyörittelin yksi päivä koko lankavarastoni läpi. Kokosin hienoimmista langoista lattialle kasoja ja mietin, mitä kivaa niistä neuloisin (tätä täytyy muistaa harrastaa paljon useammin!). Yhden lankalaatikon pohjalta löytyi melkein kaksi kokonaista kerää ihanaa pullonvihreää Isagerin Highland Silkkiä, josta neuloin kaksi vuotta sitten Juniper-paidan. Olin ihan tyystin unohtanut lankojen olemassaolon ja taisin hihkaista ilosta löytäessäni ne. Tajusin samalla, ettei minun tarvitsisi eksyä lankakauppaan pitkään aikaan, sillä hihkaisin pöyhimisen lomassa usemmankin kerran. Uusia projekteja odotteleekin nyt jonossa, pitkässä jonossa.

Mitä kivaa sitten neuloin upean vihreästä silkkivillasta? No kuulkaas niinkin eksoottisen asian kuin joustinneulepipon! Olen niin innoissani tästä ehkä maailman yksinkertaisimmasta sekä käytetyimmästä pipomallista, että suunnitelmissani on neuloa vielä monta hipsteripipoa lisää.


Kommentit

  1. Kyllä on kaunis vihreä! Lanka pääseekin usein parhaiten oikeuksiinsa yksinkertaisessa mallissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On myös sellainen vihreä, jota on hirveen vaikea saada oikeanlaisena kuviin. On livenä mun mielestä vielä parempi. :) Silkki tekee väristä jotenkin syvemmän.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit