Lyhyen leidin Pavement
Merino Single, väri Kaupungin Valot, 220g   Puikot: 3 mm ja 4 mm


Edellisessä postauksessani esittelin ihanan paksun Telja-paidan, joka on ollut varsinainen pakkaspäivien lämmittäjä. Nyt kun kelit ovat alkaneet hiljalleen lämmetä, on aika siirtyä kevyempiin villapaitoihin.

Ostin Tampereen Käsityömessuilta hetken mielijohteesta Kässäkerho Pom Pomin Merino Single -lankaa, koska se näytti ja tuntui niin mahtavalta. En ole aiemmin lämmennyt täplikkäille käsinvärjätyille langoille, mutta nyt oli ihan pakko kokeilla, miltä lanka näyttäisi paitana. Ja olen todella tyytyväinen, että testasin. Ihanahan siitä tietysti tuli!

Pavement-paidan mallissa minua kiehtoi erityisesti hihalisäykset ja ainaoikeinyksityiskohdat pääntiellä, hihoissa ja helmassa. Muutin paidan helmaa lyhyemmäksi, neuloin helman takaosan vähän etuosaa pidemmäksi ja jätin sivuille tulevat pyöristykset pois. Hihoihin lisäsin sitten vastaavasti taas pituutta.

Kuvausassarini on kovasti houkutellut minua puhumaan videolle neulejuttuja, mutta olen vähän vierastanut ajatusta. Tänään sitten kuvasimme pienen pätkän, jossa esittelen Pavement-paidan yksityiskohtia. Video löytyy Instagramista. Olisi todella mukava kuulla, mitä mieltä olette: Haluatteko kuulla lisää höpinöitäni vaikka YouTubessa vai onko parempi, että pidän suuni kiinni ja keskityn vain kirjoittamiseen? :)
Kuvat: Teemu Keskinen
Kommentit

Suositut tekstit