Kappa meni metsään

Kuvat ja video: Teemu Keskinen            


Malli: Veera Välimäen Kappa   Lanka: Debbie Bliss Rialto Lace (4 kerää)  Puikot: 3 mm


Tämä huivi on minulle ristiriitainen vaatekappale. Sen neulominen oli välillä ikävän puuduttavaa, eikä lankakerät tuntuneet kuluvan loppuun ikinä. Samalla pelkän oikean neulominen oli myös jollain lailla rentouttavaa, ja omiin ajatuksiin sai uppoutua rauhassa. Huokaisin helpotuksesta, kun huivin viimeinen silmukka tuli valmiiksi, mutta olen huomannut kaipaavani muutaman kerroksen kestävää neulontahetkeä aamupalan jälkeen tai ennen töihin lähtöä. Kiinnyin ikävystyttävään ja pitkäveteiseen huivin neulomiseen yllättävän paljon.

Elämä on tällä hetkellä niin kiireistä ja hektistä, etten meinaa pysyä vauhdissa mukana. Neulomiselle ja blogin päivittämiselle ei millään meinaa löytyä sopivaa rakoa. Haaveilen aloittavani ainakin kymmenen uutta neule-/virkkausprojektia ja videoiden tekemistäkin haluaisin opiskella lisää, mutta kolme työtä ja kolmilapsisen perheen arjen pyörittäminen eivät anna armoa. Onneksi on sukat ja pipot, joita voi tehdä pienissäkin raoissa.

Kommentit

 1. Ja ihan oikea fiilisvideo! Huikean hieno! Tee näitä ehdottomasti lisää, sillä jos on kolme lasta, ne voi ihan hyvin hoitaa ne kolme työtä ja sinä saat keskittyä olennaiseen, eli fiilisvideoiden tekoon, eiks nii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmupaljon ihanasta palautteesta! <3 Fiilisvideoita tulee ihan varmasti vielä lisää, mutta voi olla niitä tulee harvakseltaan. Olisi kyllä ihan mahtavaa tehdä niitä vaikka koko ajan, mutta ikävä kyllä ne muut työt on yhä hoidettava ensin. :)

   Poista
 2. Kertakaikkisen ihana Kappa sinulla! Kauniit herkät värit. Ja mahtava tämä tunnelmavideo! Erinomainen keino neuleen esittelemiseen, saisivat suunnittelijatkin käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riimi! Videot ovat todella hauskoja tehdä ja haluaisinkin kovasti kehityä niiden tekemisessä. Kun vain olis sitä aikaa!

   Poista
 3. Toi video! Ja toi huivi! Maagista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liinasein! <3 Mutta eikös sinulla ole kohta yhtä maaginen Kappa kaulallasi? ;)

   Poista
 4. Hurjan kaunis kappa ja ihana videokin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihanaa saada näin mukavaa palautetta! :) Jaksaa taas kummasti suunnitella seuraavaa päivitystä ja videota.

   Poista
 5. Aivan ihanat värit tuossa sun Kapassa! Tulee jotenkin tosi rauhallinen ja harmoninen fiilis :)

  VastaaPoista
 6. Ihana video kauniista huivista! Voisinkin palkata sut tekee tunnelmapätkiä mun seuraavista malleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tunnelmapätkien tekeminen olisikin huisia! :) Tosin en ole varma, että ollaanko me niin hyviä, että uskallettaisiin kenellekään muulle tehdä videota. :) Omilla ei ole niin väliä. :D

   Poista
 7. Miun kappa on ihan alkutekijöissään, koska sen neulominen tuntuu olevan AINA ikävän puuduttavaa... Saa nähdä valmistuuko se ikinä. Siun versio on kaunis, tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä ON puuduttavaa! Tahkosin huivia melkein vuoden päivät. Mulle se oli hyvää välihommaa silloin, kun ei tiennyt mitä muuta olisi neulonut tai kun jonkun toisen homman kanssa meni hermot.

   Poista
 8. Ihanan tunnelmallinen video ja Kappa on tosi kaunis.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit