Synkistelylapaset


 

Lanka: Regia 6-fädig Tweed, värit 90 harmaa ja 9126 musta   Puikot: 3 mmEivät nämä lapaset nyt niin synkät oikeastaan ole. Kuvauspäivänä vaan sattui olemaan harvinaisen harmaa ja vesisateinen helmikuun päivä. Lumet olivat kaikonneet vetenä viemäreihin ja nurmikko kurkisteli pihamaalla. Tänä aamuna koko maailma olikin sitten peittynyt uudelleen lumeen, mutta lapaset jäävät muistuttumaan laskiaisesta, jolloin ei päästy pulkkamäkeen.

Lapasissa yhdistyy kolme minulle tärkeää asiaa neulomisessa: ainaoikeinneule, sileän neuleen nurjapuoli sekä ihana, ihana tweed. Kolme asiaa, joihin en ehkä koskaan kyllästy.


Kommentit

 1. Voi miten kivat, eikä yhtään liian synkät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin noissa kuvissa oli vaan niin painostava ja harmaa tunnelma, eikä lapaset mitkään riemunkirjavat ole nekään. :)

   Poista
 2. Oi, ne on ihanat! Voisin katsella näitä vaikka kuinka kauan! Ja sitten rynnistää apinoimaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan apinointiparini! <3 Toivottavasti löysit varastostasi sopivat langat. ;) Perusjutuilla leikitteminen on kivaa. Aina ei tarvitse keksiä hirmuisen monimutkaisia kiekuroita.

   Poista
 3. Nätit peruslapaset. (: Näitä tarvii aina! Kauniita kuvia myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peruslapaset juu. Sellaiset, jotka on helppo heittää käteen ihan minkä tahansa kanssa, mutta silti niistä löytyy pieni juju. :)

   Poista
 4. Onpa kauniit! Täytynee jotain vastaavaa kokeilla itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tooosi simppelit. :) Eli kokeilemaan vaan!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Testailin kuvien kanssa, miten pystyn ottamaan jalustan kanssa kuvia itsestäni. :) Hiukan oli työlästä ja suurin osa kuvista oli ihan huteja, mutta onneksi sieltä löytyi muutama ihan tarkkakin otos.

   Poista
 6. Kauniit lapaset, tosi tyylikkäät!

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniit lapaset ja kuvat!

  VastaaPoista
 8. Pi-hoo, ompa ihanat lapaset. Jälleen muistin että omat lapaset on edelleen (ties monettako vuotta) neulomatta. Ehkä tänä keväänä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tälle keväälle vielä ehtii yhdet lapaset neulaista. Tai vaikka kahdetkin. Minulla on jo tekeillä toiset lapaset samoista langoista, vähän erilaisella pinnalla. :)

   Poista
 9. Kauniit lapaset. Ihania nuo tweedlangan väripilkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi vähän vierastin mustan langan neonvärisiä pilkkuja, mutta ne näyttävät neulottuna pintana oikein hyvältä. Mätsäsivät hyvin yhteen myös harmaan hillitympien pilkkujen kanssa. Oi ihana tweed! :D

   Poista
 10. Vau, että mä tykkään näistä sun kuvistasi!! Tosi kauniita, kuten on lapasetkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit