Pioni pään päällä
Kuvat: Teemu Keskinen
Malli: Pioni, oman pään ja maun mukaan   Lanka: Debbie Bliss Winter Garden, alle 100g   Puikot: 6 mm


Se oli tämän kesän kuumin päivä, kun iski sellainen fiilis, että nyt täytyy saada valmiiksi jotain pikavauhtia. Kuinka ollakaan, neuloin yhdeltä istumalta pipon. Muhkean pipon alla pysyy polla varmasti lämpimänä kovemmallakin pakkasella, eikä se tuntunut pahalta päässä hellesäässäkään. Liekö syynä ystävältä saatu ylellinen lanka, joka sisältää merinovillan ja babylaaman lisäksi pellavaa sekä silkkiä. On muuten sellainen pipo, johon mahtuu nutturapääkin ilman, että takaraivo näyttää epämuodostuneelta. Voin siis rauhassa jatkaa hiustenkasvatusprojektiani talven yli.

Kommentit

  1. Ihanan rouhean ja eläväisen näköistä lankaa varustettuna sopivan rauhallisella värimaailmalla. Kosketustuntuma varmasti on huikea! Joskus pitää kyllä saada kaikkien keskeneräisten isompien neuleiden lisäksi tehdä nopeasti valmistuvaa niin jaksaa taas paremmalla mielellä pakertaa muiden kanssa. Iso plussa myös hiustenkasvatusprojektille - myös täällä sellainen käynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lanka tuntuu hyppysissä kyllä ihanan rouhealta ja pehmoiselta yhtä aikaa. Ja kyllä, nopeita hommia tarvitsee tehdä isompien väliin piristykseksi, että pysyy into yllä. :) Pipot ovat kyllä tähän ihan parhaita! Intoa ja kärsivällisyyttä sinnekin hiustenkasvatushommeleihin. ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit