Lapin Melodia


Kuva: Teemu Keskinen

Malli: Janina Kallion Melodia  Lanka: Eden Cottage Yarns, BFL Sock, 100 g (raita Louhittaren Luolan Väinämöistä värissä keltamulta)  Puikot: 3,75 mm


Kuusi yötöntä yötä Lapissa, rantasaunan pehmoiset löylyt ja peilityyni järven pinta, jossa tutut saaret ja vaarat paikoillaan. Valoisten iltojen aikana valmistui kuin ohimennen Melodia-huivi, jonka mukana toin palan järveä sekä yöttämän yön aurinkoa kotiini. (Kiitokset Sannalle kontrastireunaideasta.)

Piipahdimme kotimatkalla myös vähän toisenlaiseen Lappiin, Joulupukin pajakylään. Olen vieraillut paikassa viimeksi kymmenisen vuotta sitten ja ensimmäinen fiilis oli, että näin pienikö tämä paikka olikin. Matkamuistokauppoja kierrellessä käteen tarttui yllätyksekseni poron sarvi, josta tuli sellainen olo, että tämä kuuluu ottaa mukaan. Täytyyhän Lapin tytöllä yksi poron sarvi olla! Nyt sarvi kellottaa keittiön seinällä tuomassa onnea ja saa sillä kihnutettua kutiavaa selkääkin, jos niikseen tulee.

Kommentit

 1. Kaunis Melodia, harmaa ja keltainen ovat mainiot yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Samaa mieltä, on hyvin mätsäävä väripari. :)

   Poista
 2. Selänkihnutin :D Parasta!

  Tulipa siitä ihana huivi. Kuin yötön yö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mikään ei ole kamalampaa kuin kutiava selkä, jota ei yltä käsin raaputtamaan. Silloin poronsarvikihnutin pelastaa. :D Ja onhan se aika pähee rekvisiitta kuvia räpsiessä. Ai himskatti, pitäisköhän tuupata se tästä eteenpäin ainakin yhteen kuvaan per postaus... Tuotemerkkisarvi.

   Poista
 3. Tosi kaunis, täyden kympin värit :). Huh, sainpas kommentoitua. Yleensä yritän kirjottaa puhelimella, mutta olen luovuttanut, koska jokainen yritys lyhentää mun odotettua elinikää vuodella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Mukavaa, kun pääsit kommentoimaan. :)

   Puhelimella on ihan jees katsella blogeja, pinterestiä ja muita, mutta sitten kaikki toimenpiteet teen itsekin kotikoneella. Puhelimen kanssa on liian paljon riskejä tehdä jotain typerää ja peruuttamatonta, esim. poistaa Pinterestistä yksi kokonainen taulu, jota on monta vuotta kerännyt täyteen. Puff vaan ja kaikki hävisi.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit