Päivä Uppo-Nallena

 

 Lanka: Debbie Bliss Donegal Luxury Tweed Aran, väri 36 Gold    Puikot: 5 mm


Ollaan nyt Ankin kanssa takkikaksosia, vähän sattumalta. Kullankeltaiset lankaihanuudet löysivät luokseni muutaman mutkan kautta, ollen ensin ystävän valmiina takkiprojektina, purkautuen lopulta takaisin keriksi.  Kierrätyslankoja siis. Kun näin Ankin ihanan villatakin, oli selvää kuin vesi, mitä langoista tekisin. 

No on meidän takeissa sentään yksi ero: minun takissani on vain yksi tasku (ainakin toistaiseksi). Mutta tasku oli saatava, koska Uppo-Nallen mieleen tuovassa takissa sellainen vain täytyy olla. Tarkemmin ajateltuna se toinenkin tasku pitäisi olla, jotta voisi Uppiksen tavoin pullistaa vatsaansa kädet syvällä taskuissa ja näyttää viisaalta. 

ps. Naapuriin kiitokset ihanalle takkimallille Marille!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä päällä passaa odotella pakkasen tuloa. :)

   Poista
 2. Ihan täydellinen malli upealle langalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea lanka todellakin! Tykkään tosi paljon neulepinnan epätasaisuudesta, rouheudesta ja rentoudesta. Tämä takki päällä on helppo ottaa iisisti. :)

   Poista
 3. Tweed.. mmm... on kyllä hieno takki. Ja lanka! Tykkään myös tosta kierrätyshommasta, olen ehdottomasti purkamisen ja uudelleenneulonnan kannattaja (ja tässä todiste, että kannattaa - alkuperäistä tokikaan näkemättä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleet ovat kyllä oivia kierrätyskohteita ja olen myös uudelleenneulonnan vankka kannattaja. :)

   Poista
 4. Tweedlangat on niin parasta! Ja takki ihanan rento, just täydellinen!

  VastaaPoista
 5. Mun on pitänyt kommentoida tätä jo viikkoja. Koska tuo villatakki on ihana, ihan tosi kaunis. Just sellainen perus, jollaisia aina tarvitsee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit