No FrillsLanka: Isager Alpaca 2, 170 g, värit keltavihreä 40, vanha roosa 61 ja vaaleanruskea 07s  Puikot: 2,5 ja 3,5 mm
En ole nyt oikein kirjoitustuulella ja olo on yhtä synkkä kuin tunnelma yllä olevissa kuvissa. Tuijotan vain paidan hihaa ja harmittelen, etten huomannut höyryttää puikkojenvaihtumiskohtaa ennen kuvaussessiota, ja olisihan sitä voinut valita vähän valoisemman päivänkin. Joskus mikään ei oikein tunnu miltään, ja tänään on just sellainen päivä.

Paita on neulottu soveltaen alkuperäistä ohjetta, katsoen vain aloitussilmukoiden määrää ja mittoja vähän sinne päin. Valitsin selvästi ohuemman langan ja puikot ihan tietoisesti, koska halusin kevyen neuleen ja koska minulla sattui olemaan sopivasti Alpaca kakkosta. Välillä jännitin ihan tosissani, että tuleekohan tästä vallan napapaita, mutta ihana villa ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan hetken kylpemisen jälkeen sain muotoiltua paidan juuri sopiviin mittoihin. 

Jos meidän poikien tyyliin kysyisin itseltäni nyt, mikä on MP, niin sanoisin, että kyllä tästä käyttispaita tulee.


Kommentit

 1. Aina ei vaan lähde. Mä meinasin viikonloppuna heittää tuoreella neulemallillani vesilintua, kun sitä ei kolmannellakaan kuvausyrityksellä saatu ikuistettua edustaviin kuviin. Onneksi en nakannut takkia mäkeen, koska neljäs kerta toden sanoi ja nyt takilla on taas karma kohdillaan. Mutta hei, tää on ihan tosi kaunis pusero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3

   Oi, miten lohduttavaa kuulla, että jonkun muutkin kuvat eivät aina ota onnistuakseen. :) Jotenkin sellainen väkisin vääntäminen usein heijastuu lopputulokseen ja nyt oli vähän sellainen fiilis. Mutta mahtavaa, että sä oot jaksanut odottaa hyvää karmaa ja yrittää aina uudestaan! Olis kyllä hyvä rauhoittua hetki ja lähteä uudelle kuvausreissulle, jos vanhat kuvat eivät miellytä, mutta nyt en millään jaksanut.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit