Puddles & Piers

 
Kuvat: Teemu Keskinen

Lanka: Onion Knit Tussah Silk, värit 214 ja 204  Puikot: 3,75 ja 4,5 mm


Testineulottu paita on odottanut lankakorin päällä kaksi kuukautta sopivaa kuvausfiilistä, jota ei ole tullut ennen eilistä iltaa. Olen muutenkin someillut tänä keväänä/kesänä ennätysvähän ja se on tuntunut vaihteeksi hyvältä. Vaikka välillä mieleen on hiipinyt pelonhäivähdys siitä, ettei tänne blogiin eksy kohta ketään. Sen varran verkkaisesti olen uusia postauksia julkaissut. Ihan hölmöähän tuota on murehtia, varsinkaan kun blogin päivittäminen ei ole päivätyö, mutta sellaisia ajatuksia some vaan saa aikaan. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, että ketäs varten tätä hommaa oikein tekee ja mitä tästä itse saa. Stressi ja hampaiden kiristely ei ole ollut tavoitteena.

Mutta takaisin paitaan. Tykkään langasta, sen tunnusta ja väreistä. Tarkoitus oli neuloa iloinen kevätpaita ja sellaisen sain. Sadepisarajoustin hihansuissa ja helmassa on hauska yksityiskohta. Mutta sitten on tuo pääntien vee. En oikein ole sinut sen kanssa, vaikka täytyy sanoa, ettei se näissä kuvissa nyt niin pahalta näytä.

Toivottavasti nähdään taas pian! Sohvan vieressä odottelee yksi aivan mahtava villatakki taskusaumojen ompelua ja nappeja. En malta odottaa, että pääsen esittelemään sen teille.  :)

Kommentit

 1. Se ei ole se määrä vaan laatu jonka takia blogiasi luen! Kaunis paita, kivat yksityiskohdat. V-aukkoiset ovat mulla myös vähän vähemmistönä, yleensä peitän sen kuitenkin huivilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi! <3

   Täällä blogissa on nykyään kommentointi tosi vähäistä. En tiedä onko vain minun pienen ja hitaasti päivittyvän blogin vika, vai onko muilla samoja havaintoja. Tuntuu, että Instagramissa kommentointi on aktiivista ja siellä syntyy kaikenlaisia keskusteluja. Se varmasti syö tänne tulevia viestejä.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit