Ihana Igawa











 
Malli: Junko Okamoton Igawa   Lanka: Isager Alpaca 2, väri 4s, 207 g    Puikot: 3,25 mm


Suomen kevät on juuri tällaista: kannetaan halkoja tupaan villapaita päällä, laitetaan tulet pönttöuuniin ja lämmitetään teevedet. Takatalvikaan ei tunnu niin pahalta, kun on ihanista ihanin villapaita lämmittämässä oloa. Ensi viikolla voi olla jo teepaitakelit, joten nautitaan viimeisistä takkatulista ja villaisista neuleista oikein kunnolla. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee.



Kommentit

  1. No just ton mallisen neulepaidan tarvitsee kaikki sellaiset, kuin minä, joilla on aina mekko tai hame. Alaspäin väljiä neuleita on hirmu vaikea löytää, jos ei oo ihan yhtä taitava tekemään, kuin sinä oot. Ja taas niin kivaa videomateriaalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä just sellainen passeli mekkopaita! Olen kovasti viehättynyt kaikkiin väljiin paitoihin, joissa on pudotettu olkasauma. :) Ja kiitos videokommentista! Se lämmittää mieltä. <3

      Poista
  2. Ihana! Kerrassaan täydellinen mätsi tähän kevääseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vaan jännitetään, että kuinka kauan tällaiset villapaitaa vaativat kelit jatkuvat. :)

      Poista
  3. Onpa tosiaan hyvä mekkopaita! Ennen Worsted Boxyn neulomista käytin vain villatakkeja mekkojen kanssa, vaan nyt on jotenkin silmät avautuneet myös paitavaihtoehtoihin. Vaan on muuten hyvännäköiset lapaset tuolla videolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väljät villapaidat ovat kyllä niin ihanan käytännöllisiä (kunhan niissä on myös avarahko pääntie)!

      Eikös vain ollukin makeet lapaset siellä ja eriparisina yhä! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit