Suomen Kädentaidot -messut 2017 ja ekat kerrat.
Kahden päivän messuiluista syntyi tällä kertaa video, ja lankaahan siellä on pääosin tuijoteltu. Isoja määriä lankaa. Olin ensimmäistä kertaa itse kameran takana kuvaamassa elävää kuvaa ja täytyy myöntää, että aikamoista hapuiluahan se oli. Mutta minuutin pituinen pätkä siitä saatiin kuin saatiinkin aikaiseksi.

Tapasin messuilla paljon vanhoja tuttuja ja tutustuin moneen uuteen mahtavaan tyyppiin. Olin ensimmäistä kertaa mukana käsityöbloggareiden tapaamisissa. Siellä vasta mukavaa porukkaa olikin, ja tunsin itseni oikein lämpimästi tervetulleeksi.

Ensimmäistä kertaa olin myös E-hallin kuohuviinibaarissa ja ihmettelin samalla kovasti, että miksen kummassa ollut sinne aikaisemmilla kerroilla eksynyt. Nyt vain harmittaa, etten ottanut juoman kylkeen macaronseja tai juustolautasta.

Erityiskiitokset vielä Hupsistarallaa-blogin Terhille, Mie ite -blogin Tiinalle, Ihan oikeia blogi? -blogin Johannalle ja Mehukekkerit-blogin Veeralle loistavasta seurasta ja mielenkiintoisista keskusteluista!

Jaa niin, ostinhan minä myös jotain: lankaa (tietenkin) Kässäkerho Pom Pomilta ja Snurresta, uudet silmukkamerkit ja tiheysmitan Succaplokkilta ja söpön villapipon Johanna K. Designilta. Näistä löytyy kuvia Instagram-tililtäni, joka muuten näkyy tuolla blogin vasemmassa reunassa myös. Jotenkin tässä lueteltuina ostokseni kuulostavat kauhean pieniltä, mutta hyvän summan rahaa tuhlasin silti. Tämä taitaa olla monelle tuttu fiilis näiden messujen jälkeen.


(Yhteistyössä: Suomen Kädentaidot -messut)

Kommentit

 1. No wau! Tuo videohan on loistava! Siitä pääsi ihan messufiilikseen =) Hyvä Sinä ♡

  Oli kiva nähdä ♡ Ensi vuonna uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3

   Oli kyllä mukava nähdä! Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan! :)

   Poista
 2. Hieno video! Tuohan toimisi hyvänä messujen mainosvideona, siis ihan virallisena. Tunnelma todella kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Olisi kyllä huikeeta tehdä joskus ihan oikea mainosvideo!

   Poista
 3. Olipa kiva videopätkä tunnelmista! Itse pääsin pääasiassa vain Taitokadun fiiliksistä nauttimaan työn puolesta, joten kiva päästä elävän kuvan kautta myös muihin halleihin käymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos tunnelma välittyi videon kautta! Näinkin sinut ohimennen Taitokadulla. :)

   Olen myös ollut joskus töissä näillä samaisilla messuilla ja silloin ei kyllä paljon ehtinyt halleja kiertelemään, Ihan vaan kurkkaamaan lähimmät naapurit ja ehkä tekemään pikaisen täsmäiskun toiseen halliin lounastauolla. :)

   Poista
 4. Kiva video. Löysin sieltä itsenikin.
  M&

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit