Matkanaisen paita ja loputon harmaa lankakerä 

 
 Malli: Molla Millsin Matkamiehen paita vajaamittaisilla ja suorilla hihoilla   Lanka: Drops Alpaca Mix   Koukku: 3,5 mm


Minulla alkaa olla sellainen tunne, että lankavarastostani tulee löytymään aina, siis ihan aina, useampi kerä harmaata Dropsin Alpacaa. En saa sitä millään loppumaan. Aina jostain ilmestyy uusi kerä, joka on jäänyt jostain yli ja jolle pitää ostaa muutama uusi kaveri uutta projektia varten. Homma kiertää kivasti kehää ja lopputuloksena olen aina muutaman korkkaamattoman kerän rikkaampi.

Tällä kertaa kävi niin, että haaveilin virkkaavani itselleni pellavaisen Matkamiehen paidan, mutta kun sain koukun käteeni, löytyi vain kolme kerää harmaata alpakkalankaa, sitä tutttua ja turvallista. Eikä lanka tietenkään riittänyt mihinkään, joten ostin sitä reilusti lisää, koska virkkaaminenhan vie reilusti lankaa. No, ei kuitenkaan niin reilusti, kun ajattelin ja ohhoh, laatikossa on taas kolme uutta kerää.

Kommentit

 1. I h a n a paita! Taidan kaivella tänään virkkukoukut naftaliinista ja kokeilla, josko Holst Garnit kaapista taipuisivat tuohon malliin! Kiitti inspiksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuule kestä kiittää! Jään mielenkiinnolla odottelemaan, josko instan puolelle ilmestyisi kuvia kokeilustasi. :)

   Poista
 2. Hienoa kun tuli tämä paita vastaan. Olen harkinnut sitä miehelleni, mutta jos vaihtaisin suunnitelmia, ja tekisin itselleni. Niin kivalta näytti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla ohjeella voi kyllä tehdä vaikka minkälaisen paidan. :) Minua kiinnostaisi virkata takki seuraavaksi.

   Poista
 3. Ei kyllä uskoisi, että virkkaamalla saa noin hyvin laskeutuvan puseron. Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pylväät ovat kyllä mahtavat tähän tarkoitukseen! :) Ei ole ollenkaan tönkkö paita.

   Poista
 4. Aivan ihana! Oon itse miettinyt samaa mallia jo jonkin aikaa ja nyt vahvistui, että se on tehtävä. Teitkö kaksinkertaisella langalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itse tässä paidassa erityisesti siitä, miten pörröinen lanka peittää mukavasti pylväistä syntyviä reikiä. Yksinkertaisella langalla pistelin menemään. :)

   Poista
 5. Ihan mahtava paita - ja upea harmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä puoli tuossa langassa on, että se on niin kiva harmaa, ettei siihen kyllästy (ihan heti). Innostuisitkohan sinäkin virkkaamaan paidan? ;D

   Poista
 6. Aivan ihana paita! Jos jaksais virkata, niin tekisin myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei tähän mennyt yhtään enempää aikaa kuin paidan neulomiseen. Pylväät ovat nopeita virkata. :) Testaa!!

   Poista
 7. Minä olen juuri tekemässä paitaa samaisella ohjeella, mutta raglan saumat menee ihan vinoon. Menikö sinulla? En tiedä mitä teen väärin. Mietin, että korjaako paidan viimeistely eli pingotus tämän ongelman?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit