Vertices Unite

Kuvat: Teemu KeskinenMalli: Stephen Westin Vestices Unite   Puikot: 3,5 mm
Langat: Louhittaren Luola Väinämöinen (keltainen) ja Tuulen Tytär (harmaa), Araucania Botany Lace (vihreä),  Skein Top Draw Sock (vaalea) ja Eden Cottage Yarns Tempo (kanerva) Ihan liian kauan on kulunut edellisestä postauksestani. Blogi ja neulominen ovat olleet usein mielessäni, mutta uusi työ sekä yläkerran täysremontti ovat syöneet suurimman osan tikutteluajastani. Puikkojen sijaan olen heilutellut pensseliä tai telaa, ja iltaisin työpäivän jälkeen on uni napannut mukaansa paljon aiemmin kuin ennen.

Kaiken säädön ja hässäkän keskellä sain kuitenkin valmiiksi valtavan villahuivin. Niin valtavan, että sitä voi käyttää vaikkapa matkapeittona tai viittana. En hahmottanut ohjeen kuvista huivin massiivista kokoa, mutta eipähän tarvitse ensi talvena kököttää lumisateessa kaula kylmänä.

Lankojen värit näyttivät kerällä ollessaan tosi kivoilta ja harmonisilta yhdessä, mutta valmiina neulomuksena en ole ihan vakuuttunut värivalinnoistani. Ehkä se on tuo minulle vaikea keltainen, jota huivissa on melkoisen iso osa. Nyt yritän vain elää asian (ja keltaisen) kanssa ja nappaan seuraavan huivin alun syliini.

Kommentit

 1. Höpöhöpö, huivi on TÄYDELLINEN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ehkä minäkin totun noihin väreihin vähitellen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! Tykkään itse huivin rakenteesta ja i-cord-reunasta todella paljon. :)

   Poista
 3. Niin ihana! Malli, mekko ja huivi! :)

  VastaaPoista
 4. Ihailin jo instassa huivin värejä ja sun täydellistä värisilmää! Mutta tiedän tunteen, jos joku väri ei omalta tunnu niin siitä on vaikea päästä yli. Siedätyshoitoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihan täällä hykertele kehuista. :)

   Tuo keltainen on jännä väri minulle. En ole koskaan ennen siitä oikein välittänyt, mutta nyt viime aikoina se on alkanut kiehtoa enemmän ja enemmän. Siedättämällä siitä varmasti tulee vielä ihan ok väri. :D

   Poista
 5. Oi, huivista tuli ihan mahtava! Tekisi mieleni aloittaa oma Vertices Unite...

  VastaaPoista
 6. Mua naurattaa toi huivin alle piiloutuminen! Joskushan sitä tulee neuleprojektin jälkeen sellainen tunne, et mieluummin menee viltin alle piiloon. Kätevää, jos se neuleprojekti on samalla se viltti :D

  VastaaPoista
 7. Minä taas tykkään just tuosta keltaisesta, mutta mulla onkin keltainen kausi menossa. :) Upea huivi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit