Light Trails







Kuvat: Teemu Keskinen  Kuvauspaikka: Tehdas 108

Malli: Suvi Simolan Light Trails  Lanka: Rintalan luomutilan 2-säikeinen Vieno, vajaa 300g (100g = n. 350m)  Puikot: 3,5 mm


Rakkaudesta suomalaisiin lampaisiin sekä laatikkopaitoihin. 

Kommentit

  1. Suomenlammaslanka sopiikin hyvin aika suoraviivaisiin neuleisiin. Just omiaan, kiva paita. Onkos tuo muuten se keskiharmaa, eikä vaaleanharmaa, kun ei kuvasta ole ihan varma kumpi.

    Riihivilla harmiksi lopetti oman suomenlammasvillaisen 140x2:sensa, Maahinen-karstalangan. Löytyy sentään näitä muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskiharmaa luulisin. Näin talvipäivänseisauksen aikaan kaikki näyttää samalta harmaalta. :D

      Ihastuin tähän Rintalan lankaan ihan täysillä! Seuraavaksi täytyy testata heidän kampalankaansa.

      Poista
  2. Hyvä lankavalinta! Olen itsekin tykästynyt Rintalan lankoihin. Puserosi on muutenkin aivan hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Rintalan lankoja täytyy kyllä testailla enemmänkin. Ehkäpä joskus voisi jopa kokeilla värjäillä niitä.

      Poista
  3. Täydellinen mukavuusneule ja ihanan eloisan harmaa :-)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, ainakin todella lähellä täydellistä ollaan. :D

    VastaaPoista
  5. No nyt on onnistunut setti - paita ja lanka ja kuvat ja kuvauspaikka! Näyttää myös kiinnostavalta neuloa tuo paita. Mutta nyt en perehdy tähän malliin yhtään enempää vaan työstän tätä jonoa täällä kotona ihan rauhassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän oikein hyvin, jos jonoon ei mahdu ;) Tosin tän paidan neulominen oli sen verran mukavaa puuhaa, että suosittelen palaamaan asiaan myöhemmin.

      Poista
  6. Ihana paita! Olen noita palmikoita epäillyt, mutta eiväthän ne sittenkään ole yhtään liikaa. Ehkä pistän puikoille. (Vai olikos mulla joku muu mikä piti, miksen enää muista, aargh.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en erityisemmin välitä palmikoista, mutta tässä paidassa ne ovat niin kiva pieni yksityiskohta, että annoin periksi. Paidan rakenne on muutenkin mielenkiintoinen ja oon ihan heikkona nurjan ja oikean puolen vaihteluihin, mikä ei tietty ollut mikään yllätys. Jos sun muisti ei ala lähipäivinä palailemaan, niin ei olis paha homma aloittaa. ;D

      Poista
  7. Ihanalta näyttää Light trails suomenvillasta! Kävin vaklaamassa ohjetta Ravelryssä ja pitää sanoa, että tää sun on minusta kyllä lankavalinnoista kivoin tähän. Tuo perusvilla saa nuo palmikot näyttämään tosi.. ää emmätiiä, orgaanisilta? Yritän sanoa, että ei yhtään liian hienostelevilta munkaan makuun! 5/5.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä lämmittää tämä sinun kommenttisi. :) Kiitos siitä! Tykkään tuosta orgaanisesta luonnehdinnasta. Kuulostaa just siltä, mitä itsekin ajattelin.

      Poista
  8. Eipä yhtään hullumpia rakkauden kohteita nuo suomalaiset lampaat ja laatikkopaidat. :D
    Oikein hyvää uutta vuotta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeaa uutta vuotta sinullekin! :) Ja paljon uusia suomalaisia lankoja ja laatikkopaitoja tuokoon se mukanaan! ;D

      Poista
  9. Toihan on todeeella kaunis!! Mulla on hakusessa laatikkopaita, mutta en vielä ole keksinyt, mitä ohjetta nyt käyttäisin (modan versio jo on :)) Boxy tuntuu vähän liian isolta....Palmikot ehkä skippaan, koska niitä väännän parhaillaan toiseen takkiin. Mutta täysin samaa mieltä aiempien kommentoijien kanssa, langan ja ohjeen liitto on puserossasi aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palmikoiden skippaaminen onnistuu varmasti ihan helposti. Muutaman kavennuksen kun tekee tuohon olkapaneeliin, niin eiköhän se ole siinä. Boxy on ollut minunkin aatoksissani useaan kertaan, mutta se on tosiaan melko väljä ja syö paljon lankaa, siksi jäänyt täälläkin tekemättä.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit