Rikotut helmet


 


 

 

Malli: Broken Seed Stitch -kämmekkäät  Lanka: Lang Yarns Donegal, n. 25 g molempia värejä  Puikot: 2,5 mm 


Aika lailla vuosi sitten neuloin ensimmäiset Englannin maaseutua henkivät kämmekkäät, jotka jäivät lankakauppaan hoitamaan mallin virkaa. Vasta nyt tajusin tehdä toiset omaan käyttööni (jos ei sitten parrakas mallini omi niitä). 


Kommentit

 1. Ne on kyllä kauniit. Just mietin, että jotkut kämmekkäät voisivat olla tällekin syksylle hyvät. Ja mikä ihana pino sulla tuossa kauniita neuleita, oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nyt vähintään yhdet kämmekkäät per syksy täytyy neulaista. :D Neuleläjässä on pari vanhempaa huivia sekä yhdet kämmekkäät, jotka yrittivät päästä kuvattavaksi, mutta aika loppui kesken ja ne pääsivät poseeraamaan pelkkään yhteiskuvaan. :)

   Poista
 2. Mä just löysin Donegalia melko huokeaan hintaan, lisää omiin kätköihin. Ihana lanka! Kauniit kämmekkäät ja nyt harmittaa etten ottanut harmaata ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donegal on kyllä ihanaa ja pehmeää! Siitä löytyykin sitten monta kivaa harmaata, joista ei ole ihan helppo valita. :) Tuo minun harmaa on enempi ruskeaan menevä, lämpöinen harmaa. Haaveilen Donegal-paidasta, tai -takista.

   Poista
 3. Hienot! Mä olen viime aikoina tuntenut tarvetta rikottujen helmien ja tweedin yhdistämiseen ja tämä nyt varmisti, että siihen suuntaan on mentävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä rikkomaan helmiä tweedin kanssa. Toimii loistavasti, kun vain on tarpeeksi toisistaan erottuvat värit. :)

   Poista
 4. Nuo on kyllä kivat kämmekkäät!

  VastaaPoista
 5. Ihana väriyhdistelmä taas! Nämä nousevat koko ajan omalla to do -listalla ylöspäin! Pakko kokeilla nyt kun pyöräilläkään ei paljon voi ilman kädenlämmittimiä.

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä tosi ihania :) Kaunis blogi muutenkin!

  T.http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Onpa kyllä tosi ihania :) Kaunis blogi muutenkin!

  T.http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit